מיני מאפינס בננה ושוקולד טעים ממש!
מיני מאפינס בננה ושוקולד.
מתחילים עם חימום התנור מראש ל 170 מעלות,
רכיבים:
2 בננות מעוכות עם מזלג
חצי כוס רסק תפוחים
כפית תמצית וניל
כפית אבקת אפייה
2 כפות קמח קוואקר (לגירסה ללא גלוטן ביחרו קוואקר ללא גלוטן)
2 כפות קמח שקדים
כף סוכר קנים
50 גרם שוקולד מריר קצוץ או 2 כפות חמוציות.
ניתן להוסיף כף וחצי קקאו לגירסה יותר שוקולדית, התוספת לא משפיעה על הערך של המתכון.
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרכיבים יחד, מעבירים לתבניות מיני מאפינס וממלאים ל 3/4 מהגובה (המאפינס תופחים מעט באפייה)
כשהתנור חם להכניס ל 13 דקות. אם יצאו לך פחות מ 17 יחידות אז שמן האפייה יתארך.
איך נתייחס למתכון?
יצאו לי 17 יחידות:
בהכנה עם שוקולד 825 קלוריות = 2 יחידות כמנת פחמימה מעגלת.
בהכנה עם חמוציות 657 קלוריות = 2 יחידות כמנת פחמימה רגילה.
אהבת? שתפי! אשמח לשמוע על כך
